Анти-ейдж козметика за мъже от Мy FlameMy Flame предлага богата гама от Анти-ейдж козметика за мъже. Представените продукти на Анти-ейдж козметика за мъже са на доказани висококачествени козметични фирми, вдъхновени от естетичната медицина. С иновативни противостареещи решения за всички типове кожа. Високо концентрирани формули, еквивалентни на мезо-инжекциите и активни съставки, в основата на които е заложена хиалуронова киселина. Технологии, които ефективно третират нуждите на вашата кожата – хидратация, уплътняване, повдигане, изглаждане, дълбоко подхранване, възстановяване, регенерация, защита, възвръщане на блясък, еластичност и жизненост.

Анти-ейдж козметиката за мъже е една невероятна грижа с видим резултат, още след първите дни! Ние предлагаме Всичко, от което се нуждае вашата кожа, Вие избирате! Разгледайте и останалите ни продукти от категория козметика – грижа за лицето и тялото.

В случай, че се колебаете, екипът на My Flame е на Ваше разположение да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти!

 https://www.myflamee.com/produkt-kategoriya/kozmetika/козметика-за-мъже/анти-ейдж-козметика/

https://www.myflamee.com/produkt-kategoriya/kozmetika/козметика-за-мъже/Цена: По договаряне

Добавена: 19.05.2021


ЗА КОНТАКТИ

Град: Велико Търново
Телефон: 0883270777

 ДРУГИ ОБЯВИ

от HealthZone на 31.03.2021
По договаряне