ERP, CRM, BI решения за Вашия бизнесЗа повече детайли: www.erp.agency

 

Надеждно ERP и CRM решение за малък и среден бизнес, което ще осигури нов поглед върху бизнеса Ви. Cloud, colocation или On Premise, мащабируемо, с много модули изградени на база добре описани от специалисти изисквания. Към това се добавя и внимателното вслушване в клиенти, за да се получи наистина впечатляващ продукт. Препоръчваме Unicode версия, за да печатате документи на всички езици и азбуки (перфектно за износители и вносители). Работа от мобилни устройства, MacOs, връзка с интернет магазини, WMS, локализирано за много държави на много езици. Изготвяне на производствени планове, работни поръчки, графици за покупки и производство, като никой документ не се печата на хартия, а се праща по e-mail или EDI. Ежедневен архив, ползване на групи от фирми (въведена стока в една фирма се появява в цялата група). Това важи и за други обекти (клиенти, валутни курсове, държави и т.н.). Модул за командировки, който не съществува в почти никоя програма. Предварително заредени данни за държави, валути, пощенски кодове, длъжности, дори и някои доставчици (мобилни оператори,вериги магазини).

Ето и повече подробности:

1. Колко време може да работи изтегления софтуер?

1.1. За Pantheon – няма ограничения във времето, има ограничения в създадения брой записи;

1.2. За SoftOne – през определен период от време всички направени записи в demo базата се изтриват и заменят с първоначално наличните;

1.3. За продукти на Qlik – няма ограничения във времето. Просто всичко направено на един компютър може да се ползва само на него. На този компютър не може да отворите файлове направени на друг компютър. Ако имате лиценз за сървър това ограничение отпада.

2. Какво е конкурентен потребител?

Броят конкурентни потребители е броят на потребителите, които могат да бъдат едновременно в системата. С други думи – системата не брои броя на работните станции свързани със сървъра, а потребителите, които едновременно са вътре. Ако имате достъп от две места (например вкъщи и офиса) и един конкурентен потребител, това означава, че ако забравите стартирана системата в офиса (зает един потребител) няма да може да я стартирате от вкъщи (втори потребител). Ако приключите работа в офиса и излезете от системата ще може да работите вкъщи. Обърнете внимание, че имате две работни места (вкъщи и в офиса), но един потребител.

3. На какви операционни системи може да се инсталират продуктите?

3.1. Pantheon – Windows. Ако решите да ползвате Mac трябва да имате виртуална машина с Windows;

3.2. SoftOne – сървър – Windows. Клиенти – Windows, Mac – през web browser (напр. Safari), Linux – през web browser, мобилни устройства – S360;

3.3. Qlik – сървър – Windows. Клиенти – през browser.

4. Задължително ли е да се подписва договор за право на актуализации? Не, но е силно препоръчително. Промените в законодателството се получават чрез актуализациите. Възможно е при нови изисквания и промени да се сключи договор за актуализация, въпреки че са пропуснати месеци или години. В този случай производителят начислява лихва за времето, в което не е плащано правото на актуализация. В крайна сметка всеки клиент решава за себе си.

5. Договорът за право на актуализации включва ли работата на ERP.Agency по актуализирането на инсталацията на сървъра и работните станции? Не. Работата по актуализирането се отчита чрез т. нар. timesheets, които се фактурират в края на месеца (след време и всяка седмица).

6. Какво получаваме, когато имаме договор за право на актуализации и теглим новите версии? Три неща:

6.1. Корекция на съществуващи бъгове;

6.2. Корекция на превод;

6.3. Нови функционалности.

7. Ако необходима функционалност не е включена в актуализациите как да я получим? Системите не са със затворен код. При необходимост трябва да се опише какво точно Ви е необходимо, и ако е логически подредено и технологично възможно ще получите брой часове (респ. сума) необходими за разработката му. Внимание – за добавените нови функционалности се дължи също право на актуализация (21% за Pantheon).

8. Какви са хардуерните изисквания за предлаганите продукти? Зависи. Ако ползвате някой от тях в малък офис или на единична работна станция, то всеки компютър произведен последните пет години ще Ви свърши работа. Ако желаете да ползвате сървър с много потребители може да наемете сървър от нас, или да ползвате свой собствен.

9. Възможно ли е преместването на базата данни от cloud на наш сървър или обратното? Да, няма никакъв проблем.

10. Трябва да издаваме документи с азбука, която не е на латиница или кирилица. Възможно ли е да се направи това със системите предлагани от Вас? Да. Системите са Unicode. Ако целта е издаване на документи на различни езици няма никакъв проблем да печатате на какъвто език решите (китайски, корейски, японски и др. подобни). Нарочно посочваме най – трудните от наша гледна точка. В България най – често се ползва генериране на документи на гръцки (посочваме популярна азбука тук, различна от кирилица и латиница). Повечето ни клиенти печатат с един клик огромно количество документи (пример – фактури на български – оригинал и копие + фактури на гръцки + товарителница + ЧМР + складова разписка). Това не е окончателен списък всеки клиенти избира необходимите му за печат формуляри.

11. Поддържат ли се за печат формулярите изисквани от търговските вериги? Да, всички. За работа с веригите препоръчваме EDI, но ако решите, че традиционния метод е подходящ за Вас, може да го ползвате. Нищо не пречи да имате и смесен подход – за един вериги EDI, за други – хартиен носител или изпращане на документите по e-mail.

 Цена: По договаряне

Добавена: 18.08.2022


ЗА КОНТАКТИ


Телефон: 0888613478